Over mezelf

Geboren te Antwerpen op 26 april 1955,  maar opgegroeid  te Herentals op de “Molekens”. Ik voel me dan ook een rasechte “Kempenaar”, een Herentalsenaar!  Gehuwd met Ludo Verbraeken, en moeder van twee kinderen, Dries en Leen.

Het tekenen en schilderen heeft al vanaf mijn jeugd een grote rol in mijn leven gespeeld. Hoewel ik zeer sterk aan mijn thuis gehecht was, nam ik toch, op zestienjarige leeftijd, de beslissing om Plastische Kunsten te gaan studeren te Diest. Na deze studies heb ik daar ook het regentaat Plastische Kunsten behaald.

Nadien heb ik gedurende 23 jaar les gegeven in het stedelijk onderwijs te Antwerpen; daar doceerde ik vakken als plastische opvoeding, kunstgeschiedenis en modetekenen. Gedurende deze periode ben ik echter steeds zelf blijven schilderen en heb ik allerlei cursussen en bijscholingen gevolgd, o.a. aan de academies van Merksem ( les van Luc Cappaert) , Geel ( les van Lieve Ulburghs), en Herentals ( Marc Claerbout), en ten slotte een volledige cyclus van 7 jaar te Arendonk ( les van Jef Gysen)